Tilaus ja toimitusehdot

 1. Tuote loppu, mitä teen?
 2. Miten tilaan?
  2.1 Maksutavat
  2.2 Toimitus
  2.3 Voinko tulla katsomaan tuotetta ennen tilausta?
 3. Palautus
  3.1 Viallinen tuote

1. Tuote loppu, mitä teen?

Tuote saattaa olla loppu, koska melkein jokainen tuotteemme on uniikki, jolloin tuotteita on vain 1 kpl varastossa. Tuote saattaa kuitenkin palautua myyntiin jos kauppa syystä tai toisesta peruuntuu/tuote palautuu meille. Jos kiinnostuit tuotteesta joka näyttää tällä hetkellä olevan loppu, ota rohkeasti yhteyttä niin ilmoitamme sinulle jos tuote vapautuu.  Poistamme tuotteen näkyvistä kun olemme sen toimittaneet.

2. Miten tilaan?

Toimitamme sinulle maksutiedot tilauksen jälkeen.  Maksettuasi tuotteen, aloitamme tuotteen toimituksen. (Emme luovuta tietojasi eteenpäin, käytämme niitä ainoastaan toimitukseen liittyvissä asioissa).

2.1 Maksutavat

Otamme maksuja vastaan kortilla, käteisellä ja tilisiirrolla.

 • Tilisiirtoa käytettäessä annamme sinulle maksutiedot (tilinumero, viitenumero ja summa) jonka avulla voit maksaa tilauksen.
 • Kortti ja käteismaksu onnistuu noudon / toimituksen yhteydessä. Toimitamme sinulle kuitin sähköisesti, ja halutessasi voimme sen myös tulostaa noudon yhteydessä.
2.2 Toimitus

Toimitamme tuotteita minne vain Suomen rajojen sisällä. Sijainnista ja tuotteen koosta riippuen valittavana on nouto, kotiinkuljetus ja posti/matkahuolto. Kun tilaat tuotteen kuljetuksella, tuotteen hintaan lisätään vain meistä riippumattomat toimituskulut. Nämä toimituskulut lasketaan jokaiselle tilaukselle erikseen, johtuen tuotteiden laajasta koko- ja painoeroista. Lähetämme tällöin uuden, päivitetyn laskun antamaasi osoitteeseen. Pyrimme järjestämään kuljetuksen mahdollisimman kustannustehokkaasti, ja kuljetamme tuotteita pääasiassa omalla kalustollamme pääkaupunkiseudulle ja lähialueille. Kun maksu on saapunut meille, aloitamme tuotteen toimituksen. Toimitamme tuotteen mukana aina kuitin, joka on myös mahdollista saada tulostettuna.  Jos kysyttävää tilaamisesta, toimituksesta ja/tai kuljetusmaksuista ilmenee, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

2.3 Tuotteiden tutkiminen paikanpäällä

Voit tulla katsomaan tuotteita toimipisteellemme. Ota yhteyttä viipymättä asiakaspalveluun jotta saamme ajan sovittua, ja tuotteen varattua.

3. Palautus

Netin kautta tilatuissa tuotteissa on 14 päivän palautusoikeus (oli toimitustapa mikä tahansa). Palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita. Jos haluat palauttaa tuotteen otathan yhteyttä asiakaspalveluun. Palautus on pääasiassa aina asiakkaan kustannuksella (kuljetusmaksut).